Om os

  Meget er sket, siden Gunnar Knudsen i 1976 grundlagde familiekoncernen og til i dag, hvor virksomheden, med sine 45 ansatte i 2 forskellige afdelinger på henholdsvis Sjælland og i Jylland.

  Gidex må regnes som den absolut førende serviceorganisation indeholdende alt indenfor vejledning i besparelser, salg, levering, montering, og servicering af miljørigtige kvalitetsprodukter.

  Når vi har valgt kun at handle med TOSHIBA, er det for at sikre vore kunder, at vi til stadighed besidder den højst mulige viden om TOSHIBAs produkter.

  Vejen til Gidex´s succes bygger på enkle nøgleord:

  Aldrig at gå på kompromis med hverken kvaliteten af produkterne eller med servicen til kunden.

  Kunden skal have mere end han eller hun forventer og vi ved, at kvalitet og servicegrad er afgørende for vores succes.

  Hos Gidex ønsker vi at leve op til det flotte renommé, vi har haft igennem 47 år, hvilket vi også ser som selve byggestenen for fremtiden.

  Kvaliteten af Gidex varmepumper er garanteret af TOSHIBA´s nyeste teknologi, der gang på gang adskiller sig væsentligt fra traditionelle anlæg på markedet, dels ved deres konstante nyudvikling for opnåelse af højere energibesparelser og dels ved at kunne tilbyde markedets laveste lydniveau.

  Gidex er, via sine 2 afdelinger, landsdækkende med alt indenfor vejledning, salg, montering og servicerig, dette via i alt 28 servicevogne.

  Skulle kunderne eftergølgende have spørgsmål vedr. produktets funktioner eller lignende, stiller Gidex desuden en gratis rådgivende hotline-service til rådighed. Gidex lever herigennem op til målsætningen om altid at levere kvalitetsprodukter og en udstrakt service til kunderne